• Home
  • Familiefotografie

Familiefotografie

Een familiereportage of één enkele foto

Familiefoto’s… een vereeuwiging van jullie gezin of familie! Professionele familiefotografie laat je niet dagelijks maken. Daarom helpt Rob jullie bij het maken van jullie leukste familiefoto’s. SchoolfotoRob verzorgt prachtige familiereportages voor het hele gezin. Een familieportret moet niet standaard en te geposeerd zijn. Een familieportret is het mooist als er spontaniteit aan te pas komt.
Allereerst een kopje koffie of thee, waar we alle wensen bespreken.
Ik bespreek samen met jullie de verschillende mogelijkheden voor we beginnen met de shoot. Denk aan verschillende samenstellingen, achtergronden, accessoires, in de portable studio of buiten. Ook in weekenden geen enkel probleem.

Studio bij u thuis of op locatie?

Een shoot of één enkele foto bij u thuis met een professionele fotostudio, met meerdere keuzes in achtergronden, lekker in eigen vertrouwde omgeving. Bij grotere groepen gaan we op locatie, in overleg zoeken we een geschikte locatie! Het is mogelijk om op verschillende locaties in Nederland mooie foto's te maken, hierdoor worden jullie foto’s niet te geposeerd, maar meer lifestyle. Huisdieren mogen ook op de foto! Maak er een gezellig dagje uit van.